onsdag den 26. juni 2013

Fuldkornsknækbrød med yoghurt-krydderdressing, avocado og skinke

Frokost kan bestå af en tør og ikke mindst kedelig rugbrødsmad eller den kan bestå af knækbrød med lækker, sommerlig topping! Brug dog de få minutter ekstra på din frokost og få noget, der er værd at spise.




Mest af alt et lille indslag om hvor let det kan være at berige ens dag ved at ofre 5 minutter mere på frokostmenuen.

Yoghurtdressing
  • 1 spsk. græsk yoghurt, skyr, ymer eller cremefraiche
  • Purløg
  • Citronsaft
  • Salt og peber
Fyld
  • 2 stk. fuldkornsknækbrød
  • 1 avocado
  • 1 skive skinke af valgfri art
  • evt. radiser, agurk eller andet pynt
Rør yoghurt sammen med purløg, citronsaft og smag til med salt og peber. Fordel dressingen på de to knækbrød. Skiv avocadoen og læg på begge knækbrød og top den ene med en ekstra skive skinke. Pynt som du vil og så blot nyd! nyd! nyd!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar