lørdag den 8. juni 2013

Mormors boller - updated

Nok er mormors boller de bedste, men i ren frustration over, at de ikke vil blive ligesom hendes, så kom jeg til at opdatere hendes opskrift lidt. Det endte så ud i bollerne nedenfor.
 
Det skal du bruge til 18 stk.
  • 5o g gær
  • 2½ dl mælk
  • 5o g sukker
  • lidt groft salt
  • 1 spsk. honning
  • 1 æg
  • 5oo g hvedemel
  • 1oo g margarine
Gæren røres ud i mælken og sukker, salt, honning og æg røres i. Margarinen smuldres i melet og røres i mælkeblandingen. Dejen samles og får lov til at hæve under et fugtigt viskestykke i 20 min. inden den formes til 18 boller. Efterhæv i 30 min. og bag dem ved 250 grader C i ca. 15 min. til de er godt brune - også i bunden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar