søndag den 25. august 2013

Penne med spinat-, ærtepesto og kylling

En søndag aften med køleskabet fyldt af rester efter gårdsdagens familiebesøg. Deriblandt en ½ pose spinat og kylling. Det resulterede i denne cremede pastaret, der har frisk smag af sommer, en fin antydning af hvidløg, citron og røg.
 
 
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 2 små håndfulde tøede ærter
  • 1 tsk. rygeost 1% med en lille top på
  • ½ fed hvidløg
  • 1½ tsk. citron
  • 8 mandler
  • 5 cashewnødder
  • 1/4 tsk. sukker
  • Salt og & peber
Desuden
  • Pastapenne
  • Kylling
  • Lidt ekstra ærter til pynt
Skyl spinaten og slyng bladene tørre i en salatslynge. Kom alle råvarer i en foodprocessor og kør indtil en fin pesto. Smag til med citron, sukker, salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar