mandag den 26. maj 2014

Små Sprøde Butterdejspakker

Små sprøde pakker med paprika-krydret oksefyld - det er meget nemmere end det ser ud til!



4 pakker
  • Færdig Butterdej
  • 25o g hakket oksekød
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg 
  • 1-2 stilke bladselleri
  • 1 peberfrugt
  • 1 gulerod
  • Lille dåse tomatpure
  • Stærk paprika
  • Salt og peber
  • 1 dl vand
  • Evt. oksebouillon
  • 1 æg til pensling
Løg, hvidløg, peber, bladselleri skæres i små tern og guleroden rives groft. Svitses i lidt rapsolie i en gryde inden kødet brunes med. Vend tomatpureen i, tilsæt krydderi og lidt vand. Lad det koge ind til der kun er ganske lidt væske. 

Tag butterdejen direkte fra køl og del den i 4 stykker. Fordel kødet og luk dejen over saml den i kanterne med en gaffel. Pensl med et sammenpisket æg og bag pakkerne ved 2oo grader til butterdejen er blevet flot gylden. 

Serveres med en god salat til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar