onsdag den 4. juni 2014

Nyfortolkning af Hasselbagte kartofler

Selvom de sidste kartofler fra efteråret kan virke noget kedelige i forhold til de nye, så kan man stadig få noget godt og forårsagtigt ud af det. Her har jeg eksperimenteret med hasselbagte kartofler og friske krydderurter fra vindueskarmen. 

 


Det skal der bruges
  • 3-4 små kartofler pr person
  • Krydderurter
    • Oregano
    • Timian
    • Persille
    • Dild
  • Hvidløgspeber
  • Groft salt
  • Olie
Skræl kartofler og skær tynde lodrette skiver halvvejs ned i kartoflen. Hak krydderurterne fint, bland med salt og hvidløgspeber og vend med enten raps- eller olivenolie. Fordel urteblandingen på kartoflerne og smid dem i ovnen ved 2oo grader varmluft i ca. 2o minutter. 

TIP - der bliver sikkert noget urteblanding tilovers. Lav nogle tykke hakkebøffer og rul kanterne i resten af urteblandingen og steg på pande med flydende margarine. Kødet får en dejlig forårsagt smag af urterne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar