lørdag den 14. juni 2014

Pasta med spinatpesto, tørret skinke og ristede nødder

Der var rest-pesto tilbage fra i går, så gårsdagens perlebyg blev udskiftet med pasta og bacon udskiftet med tørret skinke - resultatet stadig godt!

Jeg har valgt bl.a. at kategorisere retten som veggie - fordi den fungerer ligeså fint uden skinke.

 2 personer
  • 15o-2oo g ukogte pastaskruer
  • Spinatpesto - her
  • Granny Smith æble
  • Hasselnødder
  • Pistacienødder
  • Græskarkerner
  • Tørret skinke
Pastaen koges efter anvisninger og vendes i lidt olivenolie inden de sættes på køl. Lav pestoen som beskrevet i et tidligere indlæg, som der er linket til oppe i ingredienslisten. Pasta og pesto vendes sammen med et Granny Smith æble skåret i fine tern. Anrettes og toppes med nødder og kerner ristet på en tør pande. Server med tørret skinke.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar