Der var rest-pesto tilbage fra i går, så gårsdagens perlebyg blev udskiftet med pasta og bacon udskiftet med tørret skinke - resultatet stadig godt!
Jeg har valgt bl.a. at kategorisere retten som veggie - fordi den fungerer ligeså fint uden skinke.
Jeg har valgt bl.a. at kategorisere retten som veggie - fordi den fungerer ligeså fint uden skinke.
2 personer
- 15o-2oo g ukogte pastaskruer
- Spinatpesto - her
- Granny Smith æble
- Hasselnødder
- Pistacienødder
- Græskarkerner
- Tørret skinke
Pastaen koges efter anvisninger og vendes i lidt olivenolie inden de sættes på køl. Lav pestoen som beskrevet i et tidligere indlæg, som der er linket til oppe i ingredienslisten. Pasta og pesto vendes sammen med et Granny Smith æble skåret i fine tern. Anrettes og toppes med nødder og kerner ristet på en tør pande. Server med tørret skinke.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar